Maak vandaag nog uw afspraak voor acupunctuur of kinesitherapie


 Contacteer ons

Contact

Wenst u meer informatie te ontvangen, of wilt u meteen een afspraak vastleggen voor acupunctuur of voor een kinebehandeling in Merchtem? Neem dan even contact op met Annelies Stevens via de telefoon, via mail of via het contactformulier. Alle berichten worden zo snel mogelijk beantwoord. 

Kinesiste Annelies Stevens richt zich op pati├źnten in een straal van 15 km rond Merchtem. De centrale ligging van de praktijk, namelijk op een kruispunt van Vlaams-Brabant, Brussel, Antwerpen en Oost-Vlaanderen, maakt dat mensen vanuit verschillende gemeentes gemakkelijk hun weg vinden naar deze kinesiste. Zo komen verschillende klanten van Annelies uit onder andere Wemmel, Vilvoorde, Zellik, Aalst, Dendermonde, Willebroek, Buggenhout, Opwijk, Asse, … 

Afspraak maken

Om onze klanten zo snel mogelijk te kunnen helpen, vragen we afspraken voor kinesitherapie steeds telefonisch te boeken. Zo kunnen we u meteen een datum geven die perfect past in uw agenda.

Consultaties voor acupunctuur kunnen via onderstaand contactformulier vastgelegd worden. Gelieve een omschrijving door te geven van de precieze problematiek, op die manier kunnen we gerichter de nodige tijdspanne inschatten. 

Opgelet: gelieve minstens 24u op voorhand een afspraak te annuleren of te verzetten, en steeds telefonisch. Een afspraak annuleren of verzetten is niet mogelijk via mail. Wij zijn genoodzaakt om de helft van het tarief aan te rekenen wanneer u minder dan 24u voor de aanvang van uw afspraak, alsnog uw consult annuleert. 


Ik ben er even tussenuit. Gelieve mij opnieuw zelf telefonisch te contacteren vanaf 5/8/2024 of mails zullen pas vanaf 5/8/2024 beantwoord worden.

Tot gauw!

Contacteer ons

Hier niets invullen!